Loodgieter Dessel

De snelste loodgieters van Dessel

Snel een Loodgieter Dessel nodig ? Bel ons!

Loodgieter Dessel nodig 24/7

Loodgieter Dessel? Heb jij een verstopping of lekkage? Of heb jij last van een storing in de cv-ketel? Wij begrijpen hoe vervelend dit kan zijn, vooral als het jou belemmert in het gebruik van essentiële voorzieningen. 

Onze loodgieters staan klaar om jou te helpen, ongeacht het probleem. Met meer dan 20 jaar ervaring als loodgieter in Dessel, zijn wij gespecialiseerd in alle soorten loodgieterswerk, van verstoppingen en lekkages tot CV-ketelonderhoud en meer.

Onze gekwalificeerde vakmensen kunnen jou ook helpen met sanitair werk (waterleidingen, bad, douche, toilet, kranen), verwarmings- en gasinstallaties, riolering en installaties.

Op zoek naar een loodgieter in Dessel? Bel ons direct op 0472 80 80 34 om jouw klus te bespreken met één van onze loodgieters. Dit adviesgesprek is volledig kosteloos.

Loodgieter Dessel bij spoed 24H/7 bereikbaar!

Problemen met de cv-ketel, lekkages en hardnekkige verstoppingen komen vaak op ongelegen momenten voor. Op dat moment heb je een loodgieter nodig die een snelle en efficiënte oplossing biedt: een spoedservice.

Bij Loodgieter Dessel  zijn we 24/7 bereikbaar voor spoedklussen die niet kunnen wachten tot de volgende dag. Denk aan een overstromende wc of een dringende lekkage.

Bel direct de vakmannen van Loodgieter Dessel op 0472 80 80 34 voor alle spoedreparaties bij lekkages, verstoppingen of storingen. Wij komen zo snel mogelijk naar je toe, en omdat Dessel binnen ons werkgebied ligt, zijn we er binnen no-time.

Centrale verwarming

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren loodgieter voor het aanleggen of repareren van uw centrale verwarmingssysteem in Dessel? Zoek dan niet verder. Bij ons kunt u terecht voor professioneel advies over welk verwarmingssysteem het beste past bij uw woning. Heeft u bijvoorbeeld nog een verouderde boiler in uw woning? Wij kunnen deze voor u vervangen door een moderner systeem. Ook kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten voor uw centrale verwarming, zodat u zeker weet dat uw systeem goed blijft functioneren. Onze erkende installateurs werken uitsluitend met A-merken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Thermostaat

Heeft u nog geen thermostaat in huis? Wij kunnen deze voor u installeren, waarbij u de keuze heeft uit twee soorten: een draadloze thermostaat of een thermostaat die verbonden is met het internet. Deze kunnen worden gebruikt voor zowel de verwarming als de kranen in uw huis, waaronder de douchekraan. Ook kunnen wij uw huidige thermostaat vervangen door een nieuwe. Neem contact met ons op voor meer informatie en een prijsindicatie.

Verwarming aanleggen of vervangen

Als u nog geen verwarmingssysteem heeft in uw woning of als u uw bestaande systeem wilt vervangen, staan onze erkende installateurs voor u klaar. Wij kunnen u helpen bij het kiezen van het juiste model en zorgen voor een professionele installatie van uw verwarmingssysteem. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel ons gerust op om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u een nieuwe cv ketel laten installeren of onderhoud laten uitvoeren? Neem contact met ons op.

Een snelle interventie zoals u van ons gewend bent bij een verstopte wc of leidingen.

Wilt u een nieuwe cv ketel laten installeren of onderhoud laten uitvoeren? Neem contact met ons op.

GRATIS OFFERTE

Wilt u graag weten wat iets kost? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.