Ontstoppingsdienst

Opzoek naar een ontstoppingsdienst ? Neem vandaag nog contact op met loodgieter

Bent u op zoek naar een ontstoppingsdienst? Neem vandaag nog contact op met de loodgieter.

Is uw WC verstopt? Loopt het water in de badkamer niet of nauwelijks weg? Wordt er een onaangename geur waargenomen in huis of ontstaan er vochtplekken op de wanden? Neem dan direct contact op met de ontstoppingsdienst. U kunt zelf aan de slag gaan, maar houd er rekening mee dat symptoombestrijding vaak op termijn kan leiden tot grotere problemen met een bijbehorend prijskaartje. De ontstoppingsdienst staat niet alleen voor u klaar in noodsituaties, maar kan ook preventief onderhoud plegen en reparatiewerkzaamheden uitvoeren.

Heeft u verstoppingen in huis die u zelf niet kunt oplossen? Neem dan direct contact op met de ontstoppingsdienst voor een afspraak op korte termijn.

WERKZAAMHEDEN VAN DE ONTSTOPPINGSDIENST

Onze specialisten komen vaak situaties met verstoppingen in huis tegen. Een aantal van deze problemen zijn te voorkomen, of in elk geval uit te stellen. 

Hier zijn enkele voorbeelden van problemen waar de ontstoppingsdienst vaak bij aan te pas moet komen:

Afvoer in de keuken verstopt

Te veel etensresten worden door de afvoer gespoeld. Ook olie en vet verdwijnen nog te vaak door de gootsteen. Deze afvalproducten hechten zich aan de afvoerbuis waardoor de buis op den duur verstopt raakt. Veeg uw serviesgoed af alvorens deze af te spoelen. Dat geldt ook voor servies in de vaatwasmachine.

Doucheputje in de badkamer verstopt

Een mens verliest dagelijks zo’n honderd haren. De meeste verliest u tijdens het douchen. Wanneer er personen met lang haar in huis wonen kan dit voor verstoppingen zorgen. Er zijn ontstoppingsmiddelen, maar die zijn vaak dermate agressief dat de afvoerpijpen ook aangetast worden. Dan wordt het probleem nog vele malen groter en moet de ontstoppingsdienst er zeker aan te pas komen.

Verstopping in de riolering

Verstoppingen elders in de pijpen kunnen ook voorkomen. Hierdoor kunnen lekkages ontstaan. Afvalwater tussen muren kan voor enorme stank in huis zorgen of vochtplekken op de wanden. Schakel bij dit soort symptomen direct de ontstoppingsdienst in, deze soort verstoppingen kunnen na verloop van tijd veel schade aanrichten.

Herkent u deze problemen?

Neem gerust contact op met de ontstoppingsdienst voor meer advies, informatie en een overzicht van onze diensten en tarieven. Zo voorkomt u verstoppingen in huis en blijft uw riolering goed functioneren.

Onze Dienstverlening

Bij Loodgieterij De Meester kan U terecht voor allerhande werkzaamheden met betrekking tot de loodgieterij. Dankzij onze ruime ervaring zorgen we steeds voor een perfecte afwerking! Bekijk hier ons volledige aanbod.

Wilt u een nieuwe cv ketel laten installeren of onderhoud laten uitvoeren? Neem contact met ons op.

Een snelle interventie zoals u van ons gewend bent bij een verstopte wc of leidingen.

Wilt u een nieuwe cv ketel laten installeren of onderhoud laten uitvoeren? Neem contact met ons op.

Onze klanten, ons succes

GRATIS OFFERTE

Wilt u graag weten wat iets kost? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.